Mossèn Pere Oliva serà el nou rector del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

cropped-fav.png
Mossèn Pere Oliva, en una imatge d'arxiu. | Cedida

El Seminari Major Interdiocesà de Catalunya tindrà nou rector. Serà mossèn Pere Oliva i March, que prendrà el relleu a mossèn Armand Puig després de la decisió presa, en aquest sentit, pels bisbes i els administradors diocesans que són responsables d’aquest organisme, el qual agrupa seminaristes provinents de les diòcesis de Girona, Lleida, Solsona, Tarragona, Tortosa, Urgell i Vic.

Mossèn Oliva (Igualada, 1961) va ser ordenat el 1991. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i en Estudis Eclesiàstics per la Facultat de Teologia de Catalunya, ha ocupat diversos càrrecs pastorals com a vicari, rector i arxiprest. Actualment és vicari episcopal i canonge de la Catedral de Vic.

Pel que fa a l’equip de formadors de la institució, aquest estarà integrat per monsenyor Joan-Enric Vives, que actuarà com a bisbe delegat; mn. Gabriel Casanovas i Vila, prevere d’Urgell, que en serà vicerector; mn. Jaume Gené i Nolla, prevere de Tarragona, el qual hi farà les tasques de director espiritual, i per mn. Jordi Font i Plana, prevere de Girona, el qual serà responsable d’estudis.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia