Un premi reconeixerà les monges que lluiten contra l’esclavitud i el tràfic de persones

cropped-fav.png

Tres monges catòliques podran rebre un premi per la seva lluita en contra de l’esclavitud i el tràfic de persones. Així és com vol expressar el seu reconeixement la Fundació Arise a aquestes “heroïnes no reconegudes”, tal com les defineix. Per fer-ho possible, ha posat en marxa una plataforma que permetrà mundialment proposar-ne les candidates a obtenir-lo, i que ha de servir perquè el pròxim 31 d’octubre, a Londres, tres d’elles esdevinguin les protagonistes de la ceremònia que durà per títol Sisters Anti-Trafficking Awards.

Amb la col·laboració de la Unió Internacional de Superiores Generals (UISG), la major organització mundial de dones religioses, i de la Fundació Conrad H. Hilton, la Fundació Arise donarà així visibilitat a aquest tipus de labors humanitàries; ho farà, en aquest sentit, amb l’entrega d’uns 25.000 dòlars, que les monges premiades hauran de destinar a un programa de desenvolupament triat per elles mateixes.

“Malgrat les condicions adverses i, de vegades, els recursos escassos, l’enginy i la dedicació de les germanes estan conduint a un treball eficaç i sostenible contra el tràfic a tot el món. Les guanyadores del premi, així doncs, hauran demostrat creativitat i valentia en les seves intervencions contra el tràfic de persones”, indiquen les bases d’aquest premi, que ja ha començat a obtenir candidatures per endur-se’l.

En relació amb els requisits de les monges que puguin obtenir aquesta condecoració, les germanes premiades hauran de demostrar que hagin estat compromeses amb la lluita contra el tràfic d’éssers humans durant almenys 15 anys, i que els seus esforços hagin estat “impactants i sostenibles“, reconeixen els organitzadors d’aquest certamen.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia