Celebració dels 10 anys del Curs Alpha a la parròquia de Tàrrega

WhatsApp Image 2023-04-10 at 10.43.58
La comunitat parroquial de Tàrrega. | Josep M. Martí Carnicer

La Comunitat Parroquial de Tàrrega ha solemnitzat els 10 anys dels Curs Alpha 2012-2023, ho ha fet en el transcurs de la missa major del diumenge dia 2 de juliol al temple de Santa Maria de l’Alba, amb la presència de gent que han cursat Alpha, membres dels equips que col·laboraren fent-lo possible, i feligresia omplint l’església.

L’Eucaristia ha estat presidida pel rector de Tàrrega mossèn Josep Maria Vilaseca, que en la seva homilia ha destacat que “és un dia d’alegria per donar glòria, lloança i agraïment a Déu pels deu cursos Alpha a la nostra parròquia”. Vilaseca ha destacat en cinc punts tot allò que Alpha possibilita: comunicar l’alegria de la fe, el protagonisme de l’Esperit Sant, reunir un equip de persones, fer amistats, i un canvi de vida. Les pregàries han anat a càrrec de dos membres d’Alpha, i en les ofrenes, , a més del pa i el vi, s’ha depositat al presbiteri un cartell dels 10 anys i el logo ‘Tens preguntes sobre la vida?’

Abans d’acabar l’acte, s’ha projectat un vídeo amb les diverses fotos dels grups de persones i els equips dels 10 anys del Curs Alpha, i després de la foto de família s’ha celebrat un refrigeri de germanor. També s’ha repartit entre els nombrosos assistents una estampa recordatori dels 10 anys Alpha a la ciutat. 

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia