Papa Francesc a l’Hospital Gemelli de Roma: “Us agraeixo la vostra proximitat espiritual”

cropped-fav.png
El Papa Francesc saluda a sanitaris de l'hospital Gemelli de Roma. | Foto: Vatican News

El Papa Francesc ha volgut enviar una carta aquesta setmana als directors de l’Hospital Gemelli de Roma amb la intenció d’agrair la feina que va fer el personal sanitari durant els nou dies que hi va estar ingressat, fa menys d’un mes. En ella, així doncs, ha volgut manifestar un “sincer agraïment per les cures i les atencions rebudes” arran de l’operació d’una hèrnia abdominal que se li va haver de practicar.

“En aquest lloc de patiment i esperança, una vegada més, vaig poder gaudir d’un ambient familiar, fratern i hospitalari que em va ajudar molt a recuperar-me després de l’operació”, ha assegurat el pontífex en aquesta missiva, que ha estat publicada posteriorment pel portal web Vatican News en ser compartida a les xarxes socials pel president del Consell d’Administració del Gemelli, Carlo Fratta Pasini, el director general de la Fundació que gestiona l’hospital, Marco Elefanti, i el rector de la Universitat Catòlica, Franco Anelli.

“A tota la comunitat del Gemelli hi va la meva gratitud de cor per la proximitat humana i espiritual”, ha reiterat el Papa Francesc, el qual també ha agraït l’afecte que ha rebut per part dels fidels que van manifestar el seu escalf al Sant Pare després de rebre l’alta hospitalària per part d’aquest centre mèdic.

Immediatament després de ser donat d’alta, Bergoglio va reprendre la seva agenda amb diverses audiències, com ara les que va mantenir la setmana passada amb el president cubà, Miguel Díaz-Canel, i el mandatari brasiler, Lula Da Silva, el qual, en una roda de premsa celebrada a Roma, va assegurar que l’havia trobat “en un bon estat de salut i amb l’energia pròpia d’una persona de 30 anys”. De fet, aquest dimecres reprendrà les audiències generals i està previst que, pròximament, participi en els viatges que tenia programats: a la Jornada Mundial de la Joventut, que se celebrarà a Lisboa, i a Mongòlia, tots dos a l’agost.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia