El Papa Francesc ho té tot llest per anar a la JMJ del mes d’agost: “Ens veiem a Lisboa”

cropped-fav.png
Un instant d'aquesta intervenció del Papa Francesc. | Foto: JMJ

A través d’un vídeo de poc més d’un minut de durada i difós pel canal oficial de la Jornada Mundial de la Joventut de Lisboa 2023, el Papa Francesc va assegurar el passat dijous que el metge li ha permès poder-hi assistir i que “ja està preparat” per fer-ho. Dirigint-se als més de 400 mil joves que hi participaran, de l’1 al 6 d’agost, però també als que la seguiran des del seu país, va assegurar que “alguns pensen que amb la meva malaltia no podré venir, però el meu metge m’ha assegurat que sí, per la qual cosa seré amb vosaltres”, va afirmar, després que, divendres passat, rebés l’alta hospitalària en ser operat d’una hèrnia abdominal.

El Papa Francesc hi va encoratjar els joves a “anar endavant sense fer cas a aquells que redueixen la vida a idees“, ja que “han perdut l’alegria de la vida i l’alegria de la trobada”. Així és com els convida a pregar per ells i a posar en pràctica els tres llenguatges de la vida: “el del cap, per pensar clarament què sentim i què fem; el del cor, que serveix per sentir profundament allò que pensem i allò que fem, i el de les mans, que ajuda a fer amb eficàcia allò que sentim i allò que pensem”, va admetre.

Francesc, que també va mostrar el kit de peces que la fundació de la JMJ ha confeccionat per a l’ocasió, va demanar als joves que es preparin per a aquests dies. “Queden 40 dies, com una mena de Quaresma, abans de la trobada de Lisboa. Vosaltres, joves, ¡mans a l’obra!”. En paraules seves, aquesta Jornada Mundial de la Joventut és un “punt d’atracció” per a tots els joves, “vingueu o no vingueu”. “Aquesta és la direcció en què tots hem de mirar”, va dir. “Ens veiem a Lisboa“, va concloure el papa.

Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia