Tàrrega celebra la 31a edició del Berenar Solidari de Mans Unides amb una recaptació de 1.241 euros

WhatsApp Image 2023-04-10 at 10.43.58
Participants del berenar solidari de Mans Unides a l'Espai Mercat de Tàrrega. | Josep Castellà

Tàrrega va acollir aquest diumenge 20 d’octubre una nova edició, la 31a, del Berenar Solidari organitzat per la delegació local de Mans Unides del Bisbat de Solsona. L’acte, que es va celebrar sota el lema L’efecte ésser humà, va aconseguir recaptar 1.242 euros, que aniran destinats a un projecte de Mans Unides per la consolidació de sistemes agrícoles i alimentaris justos i sostenibles a Apurimac (Perú).

Com és habitual, el berenar va tenir lloc a l’Espai Mercat i va comptar amb la participació de més de 30 col·laboradors i col·laboradores que hi van aportar els productes culinaris, dolços i salats, de què van gaudir les cent vint assistents. En l’acte va ser present l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, així com alguns regidors de l’Ajuntament i el rector de Tàrrega, Xavier Romero.

En la presentació, Àngels Salgado, membre de Mans Unides Tàrrega, va agrair la col·laboració de les persones que van fer possible un cop més aquesta tradicional trobada i va adreçar unes paraules de benvinguda a Xavier Romero, que va arribar a la localitat el passat 2 de setembre en substitució de Josep Maria Vilaseca. Salgado també va avançar que el pròxim 10 de novembre se celebrarà la trobada parroquial de la Tàrrega, amb una eucaristia a la parròquia de Santa Maria de l’Alba i un dinar fraternal a l’Espai Mercat.

Posteriorment, es va projectar un vídeo sobre els problemes i reptes que planteja el canvi climàtic, especialment en aquells sectors més necessitats del món, i dels projectes que compten amb el suport de Mans Unides en aquest context.

La trobada va incloure música de l’orquestra Johann Strauss d’André Rieu, mentre es compartia el berenar solidari, que va concloure amb el sorteig de vuit pastissos.

Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia