Mondadori publicarà l’autobiografia del papa Francesc en 80 països el pròxim mes de gener

cropped-fav.png
Francesc, en una audiència general. | Foto: Vatican Media

L’editorial Mondadori publicarà el mes de gener de 2025 simultàniament en 80 països d’arreu del món l’autobiografia del papa Francesc, segons va anunciar aquest dimecres 16 d’octubre Francesco Anzelmo, director del grup editorial, a la Fira del Llibre de Frankfurt. El llibre portarà per títol Spera (Esperança) i serà publicat en català pel segell Rosa dels Vents i en castellà per Plaza & Janés.

Tal com ha explicat Mondadori, estava previst que l’obra sortís després de la mort de Francesc, però el pontífex ha decidit avançar-ne el llançament per fer-lo coincidir amb l’inici del Jubileu 2025. Serà el primer cop que un Papa escriurà la seva història per compartir-la amb els fidels en vida.

A l’hora de redactar i estructurar el relat, el papa Francesc ha comptat amb l’ajuda de Carlo Musso, fundador del segell editorial independent Libreria Pengiorno. “Ha estat una llarga i intensa aventura a la qual hem dedicat els darrers sis anys”, assegura Musso en un comunicat difós per Mondadori.

“El llibre de la meva vida és la història d’un camí d’esperança que no puc imaginar separat pel de la meva família, de la meva gent, del poble de Déu, tot. És, en cada pàgina, en cada pas, també el llibre és dels qui van caminar amb mi, dels qui ens van precedir i dels qui ens seguiran”, diu Francesc en el material promocional de l’obra, que estarà enriquida amb fotografies inèdites de gran valor.

Coberta de l’autobiografia del Papa Francesc.
Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia