La directora de Migra Studium analitza els reptes de la immigració en una formació de la Unió de Religiosos de Catalunya

cropped-fav.png

“Reptes i desafiaments de les persones migrants. Acollir, protegir, promoure, integrar”. Aquest és el títol de la ponència que impartirà la directora de la Fundació Migra Studium, Maria del Carmen de la Fuente, en la primera jornada de formació permanent del curs de la Unió de Religiosos de Catalunya.

L’activitat se celebrarà el pròxim 19 d’octubre entre les 10 i les 13 hores al Col·legi Sta. Dorotea. Salesianes de Sarrià. (Pg. Sant Joan Bosco 24, Barcelona) i estarà oberta a religiosos i laics que se sentin interessats per la temàtica o treballin en l’àmbit de l’acollida i la immigració.

María del Carmen de la Fuente és llicenciada en Sociologia, per la Universitat de Barcelona i Màster en Migracions Internacionals per la Universitat Pontifícia Comillas. Ha treballat en diverses organitzacions de l’àmbit social, des de la gestió. Actualment, és directora de la Fundació Migra Studium (Barcelona) i coordinadora del Servei Jesuïta a Migrants a Espanya.

Les inscripcions tindran un cost de 15 € i es podran fer enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected].

Maria del Carme de la Fuente: “La vida de les persones que fan un procés migratori és una cursa d’obstacles”

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia