Maristes aparta cautelarment un professor de l’escola Sants-Les Corts denunciat per abusos

cropped-fav.png

La Fundació Champagnat ha activat el seu protocol intern de protecció dels infants arran d’una denúncia cap a un professor per un delicte contra la llibertat sexual d’un menor a l’escola Maristes Sants-Les Corts de Barcelona.

En un comunicat enviat als mitjans aquest dimecres 25 de setembre, la institució educativa ha explicat que, com a mesura preventiva, el professor ha estat apartat “cautelarment i de manera immediata de les seves responsabilitats i tasques docents fins que les autoritats i institucions competents puguin aclarir els fets”.

La Fundació també ha assegurat que, d’acord amb els protocols de protecció a la infància, que desenvolupen als seus centres educatius des de 2011, ha posat els fets en coneixement del Consorci d’Educació de Barcelona i d’Inspecció de la Generalitat de Catalunya. També n’ha informat al claustre, el Consell Escolar, l’AMPA, el comitè d’empresa i famílies.

Després d’haver activat el procés “tan bon punt s’ha tingut coneixement dels fets denunciats”, la Fundació i l’escola han mostrat la seva “total disposició a col·laborar amb les autoritats que investiguen el cas amb l’objectiu d’aclarir els fets al més aviat possible”.

Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia