La situació de les dones a l’Afganistan, tema de la trobada anual en memòria de Pere Casaldàliga

cropped-fav.png
Un grup de dones afganeses. | Foto: Ponts per la Pau

La periodista del diari Ara Mònica Bernabé impartirà una conferència sobre la situació de les dones a l’Afganistan en el marc de la trobada anual en memòria del bisbe Pere Casaldàliga, mort al Brasil el 8 d’agost de 2020.

L’acte, que durà per títol “Les dones a l’Afganistan tres anys després del retorn dels talibans al poder”, se celebrarà aquest dissabte 10 d’agost a les set de la tarda a la Sala Sindicat de Balsareny, poble natal del bisbe i missioner claretià.

Enguany, tal com recorda la Fundació Pere Casaldàliga, el lema escollit per recordar la vida i les causes del religiós català és “Una llum per l’esperança en la igualtat de gènere”; després de la xerrada, la trobada prosseguirà amb un àpat i una actuació del Cercle de Percussió UniSo al recinte de la piscina municipal.

Des de la mort de Pere Casaldàliga, la fundació que du el seu nom i la comissió del Cercle Cultural de Balsareny celebren cada any aquesta activitat amb l’objectiu de continuar donant visibilitat a les problemàtiques socials que van motivar la lluita del recordat bisbe català.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia