La parròquia de Calella organitza un concurs fotogràfic per promoure la convivència, la tolerància i la pau

cropped-fav.png
La parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau. | Foto: Ajuntament de Calella

“Convivència i tolerància per un món en pau”. Aquest és tema de la segona edició del Concurs de Fotografia i Espiritualitat convocat per la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella per promoure els valors evangèlics i la sensibilització espiritual.

“La idea d’organitzar el certamen va sorgir l’any 2023 d’una proposta del nostre rector Cinto Busquet“, explica a Flama Toni Borja Capdevila, membre de l’equip de comunicació de la parròquia i responsable de l’organització del concurs juntament amb Jaume Forest.

En la primera edició, aprofitant les vacances d’estiu, la proposta va ser fotografiar elements del patrimoni eclesial com ara convents, ermites, monestirs o esglésies. “Va ser una convocatòria de prova, però va anar molt bé, perquè hi van participar un centenar de persones de totes les edats”, detalla Borja.

Enguany han volgut repensar la proposta i plantejar un tema que d’alguna manera potenciï la convivència i la tolerància per la pau. “Són valors que hem de reivindicar —diu Borja— perquè per desgràcia sovint són absents en la nostra societat”.

Els organitzadors animen a llegir atentament les bases del II Concurs Fotogràfic de Fotografia i Espiritualitat per conèixer els detalls tècnics i els premis als quals es pot optar en funció de les diferents categories. Hi pot participar qualsevol persona, sense limitacions d’edat i de qualsevol procedència.

El període de recepció de fotografies va començar l’1 de juliol i finalitzarà el 30 de setembre de 2024. La cerimònia d’entrega dels premis tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 17 h a la Sala Mozart de Calella.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia