Oberta la convocatòria del XIX Memorial Joan Gomis de Periodisme Solidari

cropped-fav.png

Aquest dilluns s’ha obert el període per a la presentació de candidatures del Memorial Joan Gomis de Periodisme Solidari, que enguany arriba a la seva edició número dinou. El termini establert va des des del 27 de maig fins al 19 de juliol.

El certamen inclou dues modalitats, obra periodística i trajectòria, i pretén donar visibilitat a la feina de periodistes, col·lectius i institucions que treballen a favor de la pau, els drets humans i l’entesa entre cultures i religions. Les bases es poden consultar a lloc web de Justícia i Pau Barcelona.

L’objectiu del premi és mantenir viva la memòria de Joan Gomis (Barcelona, 1927 – 2001) expresident de Justícia i Pau i referent a Catalunya en la lluita a favor dels drets humans, l’erradicació de la pobresa, la solidaritat i el desenvolupament.

Entre els guanyadors d’edicions anteriors hi ha hagut, entre altres, Plàcid Garcia-Planas, Carmina Balaguer, Revista 5W, Claudia Frontino, Tomàs Alcoverro o Rosa Maria Calaf.

Les entitats convocants són Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Culturade Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna-URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou.

El premi es convoca amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia