La Salle tarragonina escalfa motors per Setmana Santa

cropped-fav.png
L'entitat ha presentat aquesta setmana el seu opuscle davant la ciutadania.

Comença el compte enrere per una Setmana Santa d’allò més típica i tradicional. A Tarragona, per exemple, el cronòmetre està encès des de fa uns dies i diverses associacions de la ciutat ja han fet la presentació pública de les seves imminents posades en escena, com ve sent gairebé una obligació en aquestes dates. L’objectiu de totes elles és incentivar la ciutadania a participar en els actes que tornaran a omplir de motius religiosos els carrers i les places de la capital.

Una d’elles és l’Associació de La Salle, creada el 1918, l’opuscle de la qual, dotat d’una setantena de pàgines, presenta textos històrics, literaris i poètics amb un eix temàtic compartit, el motiu cristià. Així, els autors fan girar els seus escrits al voltant d’experiències personals i coneixements viscuts sobre la celebració de la Setmana Santa tarragonina. Un enfocament que ha de servir per revifar “la promoció d’aquesta festa tan important per a la ciutat, apostant pel relleu generacional però sense perdre’n l’essència”, segons que apunten els seus responsables.

La Salle participarà de forma activa en la Setmana Santa d’enguany a Tarragona i lluirà les seves millors gales en la Missa i el Viacrucis de Dilluns Sant, i en les processons del Dolor i del Sant Enterrament, entre altres activitats religioses de gran significació a la ciutat.

Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia