Cinquanta anys del viatge de Sant Josepmaria Escrivà a Amèrica Llatina: un llegat viu

cropped-fav.png

El 22 de maig de 1974, Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer va aterrar a São Paulo, el Brasil, on va començar un itinerari que continuaria amb les visites a l’Argentina, Xile, el Perú, l’Equador, Colòmbia i Veneçuela, país al qual va tornar l’any 1975 a més d’estar a Guatemala.

Per commemorar el 50è aniversari d’aquell viatge, les oficines de comunicació de l’Obra en aquells set països han dissenyat un espai multimèdia que presenta els territoris transitats pel prelat entre maig de 1974 i febrer de 1975.

La plataforma reuneix recursos audiovisuals i infogràfics que demostren com, mig segle després, l’impacte que va suscitar el missatge del fundador de l’Opus Dei durant el seu periple llatinoamericà continua present en aquells territoris través de nombroses històries de vida i de projectes.

“He vingut a aprendre i ho estic fent”, va repetir en diverses ocasions el fundador en les trobades que va tenir amb la gent dels països visitats. Amb aquella expressió, va obrir la porta a un intercanvi fecund els fruits del qual es poden apreciar ara en aquest nou espai digital que, segons recorda l’Obra, “permet dir que aquell viatge continua”.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia