Josep Closa és escollit president de l’associació de les escoles cristianes

cropped-fav.png
Josep Closa. | APSEC

L’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya (APSEC), entitat representativa de les escoles cristianes de Catalunya, compta amb una reformada presidència i junta directiva després de la votació efectuada per tots els seus representants en l’assemblea celebrada el passat dimarts 21 de maig.

D’aquesta manera, Josep Closa passarà a ser el nou president de l’associació, prenent el relleu en el càrrec a Joan Vila, vinculat a l’Escola Pia de Catalunya i president de l’entitat durant l’última dècada.

Mestre, psicopedagog i director general de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Closa tindrà al seu costat un equip format per Ester Gironés de l’Escola Tècnica i Professional Xavier de Barcelona; la germana Desi Moreno, d’Escolàpies; Loreto Rubio, de Maristes; Natàlia Mangado, de Pare Manyanet, i Antoni Aguilar, d’Escola Pia de Catalunya.

Els nous objectius de l’APSEC tenen en compte treballar amb el nou Govern de la Generalitat que acabi materialitzant-se arran de les últimes eleccions catalanes en la promoció i el suport del servei educatiu de Catalunya i posar en valor l’aportació educativa i social de les escoles cristianes de Catalunya. Una acció, aquesta última, en què des de l’associació es vol destacar la contribució que aquests centres fan en la reducció de la segregació escolar i a la millora de la qualitat educativa.

L’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya és una associació que aplega els titulars de les escoles cristianes de Catalunya que estan associades a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. És una de les patronals del sector educatiu privat de Catalunya, que, com a organisme, forma part del Secretariat de l’Escola Cristiana de Catalunya.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia