Presentació a la parròquia de Santa Anna: ‘Hem hagut de marxar’, sis testimonis de joves migrants a Catalunya

cropped-fav.png

La parròquia Hospital de Campanya de Santa Anna acollirà aquest dimecres 15 de maig la presentació d’Hem hagut de marxar, llibre publicat per l’editorial Akiara Books que recull sis testimonis de joves migrants que viuen a Catalunya.

L’acte farà èmfasi en com aquestes històries en català de migració poden servir com a porta a la integració, ja que, com recorden des de Santa Anna, “acollir també és compartir la llengua”.

El col·loqui serà moderat per Peio Sánchez, rector de Santa Anna, i comptarà amb la participació de Laia de Ahumada, autora del llibre, Inês Castel-Branco, editora d’Akiara, Emma Navó, tècnica del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, i Victoria Pino de Sousa, voluntària de Santa Anna.

Hem hagut de marxar és un llibre d’entrevistes que busca sensibilitzar sobre el tema de les migracions a partir de la veu de mitja dotzena de joves de procedències diverses que resideixen a Catalunya: Soly, originari del Senegal; Helena, de Bolívia; Said, de Síria; Ruth del Salvador; i Ossama i Meriem, del Marroc.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia