Mindove: una nova plataforma virtual global especialitzada en psicologia catòlica

cropped-fav.png
La fundadora de Mindove, durant la presentació de la plataforma. | Mindove

Oferir teràpia amb psicòlegs catòlics per a qualsevol persona arreu del món. Aquest és el propòsit de Mindove, una nova plataforma en línia especialitzada en psicologia catòlica que va ser presentada el passat dissabte 20 d’abril a Mèrida, Mèxic, després d’uns primers mesos de funcionament.

L’acte va comptar, entre altres, amb el testimoni de la psicòloga i exmissionera Mercedes Vallenilla, fundadora del projecte, que va explicar com la seva història personal la va portar a emprendre aquesta iniciativa, pionera a escala global, que integra la psicologia humanista amb els valors de la fe católica. 

Després de superar 18 intervencions, una de les quals va ser a vida o mort, i de rebre un pronòstic mèdic de deu anys de vida, Vallenilla va transformar les limitacions en una eina per al canvi tot ajudant els qui necessiten sanar les seves ferides emocionals de forma coherent amb els valors catòlics.

L’equip de Mindove.

Aquesta forma de teràpia, que es porta a terme a través d’una aplicació tecnològica d’avantguarda, ha rebut l’aval científic a través de la perspectiva de la Psicologia de la Religió en la qual està inserida la tesi doctoral de Vallenilla, i els psicòlegs de Mindove estaran entre els primers del món a ser capacitats en aquesta perspectiva aplicat al catolicisme.

Segons s’explica al lloc web de Mindove, complementar la fe amb el tractament psicològic permet que el procés de sanació dels pacients sigui més complet, ja que es considera la persona de forma integral, amb cos, ment i esperit.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia