El bisbe electe de Girona, fra Octavi Vilà, visita per primer cop la seu episcopal

cropped-fav.png
Fra Octavi Vilà i Lluís Suñer a la seu episcopal de Girona. | Bisbat de Girona

Fra Octavi Vilà ha assegurat que se sent “més serè i content”, sobretot per les reaccions que ahir li van arribar “especialment per part de preveres i fidels i de la societat civil gironina”. Ho ha dit aquest divendres 1 de març durant la seva primera visita a la seu del Bisbat de Girona, que ha tingut lloc un dia després de l’anunci oficial del seu nomenament com a nou bisbe de Girona.

Després d’haver sigut rebut per l’administrador diocesà de Girona, Mn. Lluís Suñer, Vilà ha conegut les instal·lacions i ha saludat el personal del govern de la diòcesi. Durant la visita, també ha atès els mitjans de comunicació diocesans, amb dues entrevistes que s’emetran aquest cap de setmana. Una d’elles ha sigut al programa de ràdio Església viva, amb Àngel Rodríguez, i l’altra al programa Temps d’Església, amb Xavier Roca Bas, delegat de l’Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona.

En les pròximes setmanes, i fins a la seva ordenació episcopal i presa de possessió, que seran el diumenge 21 d’abril a la catedral de Santa Maria de Girona, es reunirà amb les persones que formen part dels diversos organismes de la cúria diocesana amb la finalitat de començar a conèixer de primera mà la realitat del territori.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia