Els guies i scouts d’Europa escalfen motors per a la vuitena ruta al Monestir de Poblet

cropped-fav.png
Instant de la ruta de la passada edició, celebrada el 2023. | Ò. Llena

Del 22 al 25 de març, l’associació Guies i Scouts d’Europa a Catalunya promourà la vuitena edició de la ruta catalana al Monestir de Poblet, una activitat dirigida a joves amb més de 17 anys i interessats a aprofundir en l’espiritualitat cristiana mitjançant el mètode que tradicionalment executa aquest col·lectiu, en plena naturalesa. Un pelegrinatge, a més, que coincidirà amb la celebració de la Setmana Santa.

Com avancen els seus organitzadors, durant els quatre dies, els scouts, els guies i tots els joves que hi vulguin participar tindran la possibilitat de gaudir, per equips, dels elements propis de l’escoltisme, com ara l’oració, el servei al proïsme, la contemplació, les vetllades “i, per descomptat, de la ruta, l’element principal de les activitats del moviment de Guies i Scouts d’Europa”, apunten des d’aquesta entitat. A més a més, les jornades comptaran amb xerrades formatives dels consiliaris religiosos i els caps de l’agrupació, i amb lectures i reflexions que trobaran tots els participants en el seu corresponent quadern de ruta.

Els interessats a participar-hi disposen d’una adreça de correu electrònic per inscriure’s abans del 15 de març ([email protected]). El cost de la participació, en aquest sentit, és de 15 euros, un preu que inclou només l’allotjament al Monestir de Poblet l’últim dels dies. En canvi, el menjar i el transport, gestionat per cada equip, no es contempla en aquest preu.

Guies i Scouts d’Europa és un moviment educatiu que busca una formació integral de nens i joves a través del mètode scout i la formació cristiana. Des que va néixer fa més de 65 anys, aquest moviment té més de 71.000 membres a 26 països de tota Europa, i està reconegut per la Santa Seu com una associació privada de fidels. Actualment, a Catalunya tenen presència a Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Igualada i Sant Celoni.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia