Arriba una nova edició de la Setmana de la Bíblia amb visites culturals a la Sagrada Família i al Museu Episcopal de Vic

cropped-fav.png
La VIII Setmana de la Bíblia tindrà lloc entre el 21 i el 27 de gener. | Voltamax - Pixabay

“Manteniu-vos ferms en la meva Paraula”. Aquest verset de l’evangeli segons Joan és el que dona títol una nova edició, la vuitena, de la Setmana de la Bíblia, que tindrà lloc entre el 21 i el 27 de gener.

La celebració, que anirà precedida pel Diumenge de la Paraula de Déu —jornada instituïda l’any 2019 pel papa Francesc per tal de ser celebrada el III Diumenge de durant l’any— farà que al llarg d’aquests dies, parròquies, escoles i comunitats cristianes de set de les deu diòcesis de Catalunya acullin activitats orientades a fomentar la lectura i el coneixement de l’Escriptura, instrument fonamental en la revelació de Déu i en la relació del creient amb ell.

Entre les novetats en la programació d’enguany, destaquen dues visites culturals que tindran lloc el pròxim dimecres 24 de gener. La primera d’elles serà a la Sagrada Família i anirà a càrrec de la Dra. Rosa Ribas, directora del Centre Internacional d’Estudis Avançats Antoni Gaudí. La segona, al Museu Episcopal de Vic, on els participants podran descobrir, de la mà de Marc Sureda, l’exposició ‘Animals bíblics en l’art medieval‘.

El mateix 24 de gener a les 19 hores, tindrà lloc a la parròquia de Santa Maria de Falset una pregària ecumènica preparada conjuntament per les comunitats catòlica i ortodoxa de la UPA del Baix Llobregat i el Secretariat diocesà d’Animació Bíblica. L’acte comptarà amb la participació de Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Les entitats promotores de la Setmana de la Bíblia són l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’Editorial Claret, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i l’abadia de Montserrat. La iniciativa compta amb el patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia