‘Hear angels cry’, la cançó nadalenca que ressona per la pau a Terra Santa

cropped-fav.png

‘Hear angels cry’ (Sent els àngels plorant), del duet londinenc de pop electrònic Ooberfuse, és el títol de la cançó que aquest Nadal servirà a l’ONG ‘Friends of the Holy Land‘ (Amics de Terra Santa) per recaptar fons per als cristians més vulnerables de Terra Santa, especialment els que es troben a Gaza i Cisjordània. Es tracta d’una composició cantada en anglès i àrab, de tres minuts i mig, i que es troba accessible a Spotify, YouTube i Amazon.

Amb la veu de Youstina Safar, resident de Betlem, i de Cherrie Anderson, cantant d’Ooberfuse, ‘Hear angels cry’ ha rebut elogis del mateix papa Francesc, que en un missatge adreçat al cardenal Vincent Nichols, de Westminster, ha manifestat el seu desig que la cançó pugui “inspirar la solidaritat i la pregària per la pau i la reconciliació en una Terra Santa devastada per la guerra”.

En el text, entregat al també president de la Conferència Episcopal de Gal·les el passat 6 de desembre, el pontífex ha assegurat que està “encantat de conèixer” aquesta cançó que “vol cridar l’atenció sobre el sublim significat de la ciutat de naixement de Jesús“. “La terra que va veure néixer el Príncep de la Pau està cridada a ser lloc de trobada, de diàleg i d’esperança per tothom”, descriu Francesc.

“Testimoni durador d’esperança”

Segons Youstina Safar, ‘Hear Angels Cry’ pretén proporcionar un tros de llum en la foscor de la guerra: “Enmig de la desesperació, la nostra cançó s’erigeix en testimoni de l’esperit durador d’esperança a Betlem“, ha explicat la cantant en declaracions a Tablet. Si bé les tradicionals festes nadalenques han estat cancel·lades enguany pels líders cristians de Terra Santa com a senyal de solidaritat amb els germans que més pateixen a Gaza i Cisjordània, Safar ha assegurat que les seves veus s’han unit “per afirmar que l’esperança mai sucumbirà a la foscor”.

Els diners seran recaptats a través de la compra de la cançó a Amazon i aniran a ‘Friends of the Holy Land’, organització benèfica del Regne Unit també registrada a Palestina. A través de la seva oficina a Betlem, l’entitat pot rebre i gestionar ajuda urgent i personalitzada per a les famílies més necessitades de Gaza i Cisjordània. També es poden fer donatius directament per donar suport a la tasca de l’entitat, a través de la seva pàgina web.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia