La Sagrada Família, a punt per viure el Nadal

cropped-fav.png
La Sagrada Família convida la ciutadania a celebrar el Nadal al temple. | Sagrada Família

La basílica de la Sagrada Família ja ha fet públiques les dates dels primers actes que s’emmarcaran en la tradicional celebració del Nadal d’aquest any al costat de tota la ciutadania. La primera d’elles serà el dijous 14 de desembre, una jornada en què el temple s’omplirà de música a partir de les 19:00 hores.

Com és habitual en aquesta època de l’any, es portarà a terme el Concert de Nadal, en aquesta ocasió a càrrec de l’Agrupació Cor Madrigal, els integrants de la qual estaran acompanyats per corals infantils catalanes, per cors del barri barceloní de la Sagrada Família i per l’Orquestra Simfònica del Vallès (que serà dirigida per Pere Lluís Biosca i tindrà Joan Seguí a l’orgue).

D’altra banda, la Sagrada Família convida la ciutadania a gaudir d’aquest concert amb el sorteig de 350 entrades doblesPer participar-hi, totes les persones interessades podran inscriure’s al sorteig a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i a les seves xarxes socials, des d’aquest dilluns fins al 4 de desembre. Aquest dia serà quan, a partir de les 10:00 hores, es faci efectiu el sorteig.

Un taller de Nadal per a les famílies

Una altra de les iniciatives promogudes és el taller de Nadal, pensat per a famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Aquest inclou una visita guiada amb un dels personatges més entranyables del pessebre, un joc de pistes que permetrà als seus participants conèixer millor la façana del Naixement i l’elaboració d’una postal de Nadal pop-up que podrà formar part de la decoració nadalenca.

El taller, amb un cost de 8 euros per persona, se celebrarà els dissabtes i diumenges de desembre i també els dies 6, 7, 8, 9, 22, 27, 28 i 29 d’aquest mes. En aquest sentit, les sessions que s’oferiran seran a les 10:30 hores i a les 12:30 hores, i l’idioma que s’utilitzarà serà el català o el castellà, segons l’hora i el dia de la sessió.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia