El Festival de Mans Unides Tàrrega recapta 945 euros per dos projectes de l’entitat a l’Índia

WhatsApp Image 2023-04-10 at 10.43.58
El grup Alfi, del casal cívic de Tàrrega, s'acomiada del públic després de la seva actuació. | Josep Castellà

El Teatre Ateneu de Tàrrega va acollir la tarda del diumenge 22 d’octubre la celebració d’un gran festival artístic organitzat pel Grup de Missions i Mans Unides de la Parròquia de Tàrrega, en benefici dels dos projectes del Bisbat de Solsona per aquest any 2023 a l’Índia. Un dels projectes té a veure amb l’empoderament de dones i noies adolescents, i l’altre, amb l’erradicació del treball infantil i la promoció de l’emprenedoria. Entre els dos, sumen un cost total de 132.257 euros.

La gala, que va tenir lloc en el marc de la celebració del Domund, va estar presentada per la col·laboradora de Mans Unides, Àngels Salgado, que va explicar els projectes de l’entitat i va agrair la col·laboració ciutadana per portar-los a terme. Per la seva banda, l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, va posar de manifest la lloable tasca, l’esforç i la llarga trajectòria d’aquesta ONG catòlica.  

El festival va comptar amb la intervenció del setze components del grup ALFI, del Casal Cívic de Tàrrega, que durant dues hores van oferir un espectacle d’HI-FI que fou llargament aplaudit. La notable afluència de públic va permetre recaptar la quantitat de 945 euros.

Cal afegir que el passat dia 8 d’octubre es va celebrar el ‘Berenar solidari’ de Mans Unides, en el qual van participar 150 persones que van aportar 1.220 euros.

D’altra banda, amb motiu de la celebració els dies 21 i 22 de la 23a Fira del Medi Ambient de Tàrrega, la delegació local de Mans Unides hi va presentar un estand informatiu de les seves tasques missioneres.  

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia