Maria del Mar Albajar i José Carlos Bermejo, protagonistes de la XVIII Jornada Sant Jordi

cropped-fav.png
Maria del Mar Albajar i José Carlos Bermejo.

Maria del Mar Albajar, abadessa del Monestir de Sant Benet de Montserrat, i José Carlos Bermejo, superior provincial d’Espanya i d’Argentina dels camils, seran els principals ponents de la divuitena edició de la Jornada Sant Jordi, impulsada pel Grup Sant Jordi, que se celebrarà el 18 de novembre a l’Hotel Alimara de Barcelona.

Bermejo, expert en humanització de la salut, en dol i bioètica, i Albajar, membre de l’Associació Europea de Dones en la Investigació Teològica, seran dos dels noms d’una jornada que, d’altra banda, comptarà amb intervencions com les del filòsof i escriptor Josep Maria Esquirol, que explicarà les motivacions i sentit de la jornada, i del coordinador del Grup Cristià del Dissabte, Vicent Francesc Estarlich, que oferirà un homenatge al capellà i promotor del Grup Cristià del Dissabte del País Valencià i del Fòrum Cristianisme i món d’avui, Julio Ciges.

Amb el títol de “L’escolta, la cura, la comunitat i la revelació”, la jornada serà inaugurada pel director general d’Afers Religiosos, Carles Armengol, després de la benvinguda que en faci, per la seva part, el president del Grup Sant Jordi, Pere Fàbregues, a partir de les nou del matí. Abans del dinar posterior a l’acte, hi haurà un diàleg obert entre els ponents, que serà moderat per la periodista Laura Mor, i, de l’altra, l’exposició d’un resum sobre aquesta celebració, que anirà a càrrec de Montserrat Boixareu, filòloga i periodista.

Les inscripcions, que es podran fer fins al 13 de novembre a través d’aquest enllaç web, contemplen la possibilitat que els participants puguin inscriure’s al dinar voluntàriament (amb un cost de 30€). Si tan sols es vol participar en la jornada, el cost de la inscripció serà de 15€ per persona. En ambdós casos, les transferències bancàries s’hauran de fer al número de compte habilitat pel Grup Sant Jordi (ES15 0081 7011 1200 0253 8556). L’organització preveu també la possibilitat que els participants que hi hagin de portar fills a càrrec puguin gaudir d’un servei de guarderia infantil gratuït.

Les entitats organitzadores d’aquest esdeveniment són el Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, el Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya, els Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació i Justícia i Pau.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia