Escola Cristiana de Catalunya ultima els preparatius del Congrés Quòrum23

cropped-fav.png

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) treballa per enllestir els darrers preparatius del Congrés Quòrum23, que se celebrarà el pròxim dijous 19 d’octubre a l’escola la Salle Bonanova. Organitzada entre els 388 centres educatius que conformen la FECC, la reunió tindrà per objectiu presentar les conclusions del debat que, durant el darrer any i mig, han portat a terme més de 400 professionals amb el propòsit de fixar el marc estratègic de l’Escola Cristiana.

Les reflexions dels debats han tractat qüestions com ara quins han de ser els trets característics de les escoles per donar resposta als reptes de l’educació del futur. En aquest sentit, s’han establert 6 palanques de transformació educativa i 6 àmbits de treball en identitat i en compromís social. Els treballs han comptat amb el suport de professionals externs que han aportat la seva mirada i expertesa. Totes les propostes han estat recollides en el Marc Estratègic de la FECC.

Quòrum23 presentarà les palanques de transformació i donarà veu a experts nacionals i internacionals en matèria educativa per contrastar les propostes i enriquir-les.

El programa disposarà de les ponències de nombrosos experts, entre els quals destaquen Anna Pons, analista assessora polítiques educatives a l’OCDE, que reflexionarà sobre allò que fan els països amb millors polítiques educatives; Xavier Marcet, consultor en estratègia i innovació, farà una dissertació centrada en com han de ser els bons lideratges en temps de canvi?; Míriam Díez Bosch, directora de l’Observatori Blanquerna de Religió, comunicació i cultura, explicarà per què és necessària una escola cristiana al segle XXI; i Pau Garcia-Milà, emprenedor i comunicador, abordarà el tema de la intel·ligència artificial en entorns educatius.

El període d’inscripció al Congrés romandrà oberta fins al 16 d’octubre a les 9h.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia