La parròquia de Sant Pau del Camp acollirà la vetlla de pregària ecumènica pels fruits del Sínode

cropped-fav.png
Sant Pau del Camp. | Josep Renalia - Wikimedia commons

La parròquia de Sant Pau del Camp de Barcelona acollirà aquest dissabte 30 de setembre, a les 17:30 hores, una Vetlla de pregària ecumènica pels fruits del Sínode. D’aquesta forma, l’Església Arxidiocesana de Barcelona se sumarà a la invitació del papa Francesc a tots els catòlics del món a participar en la vetlla que tindrà lloc el mateix dia a la plaça de Sant Pere del Vaticà.

Sota el lema: “Together – Trobada del Poble de Déu”, la vetlla obrirà el camí a la primera fase de la XXVI Assemblea General del Sínode, que començarà a Roma el pròxim 4 d’octubre sota el lema “Comunió, participació i missió”. Els debats arribaran després d’un procés de tres anys en què han participat les diòcesis d’arreu del món.

Convocada per Francesc el passat 15 de setembre després del res de l’Àngelus, la vetlla manifetarà el desig d’augmentar la unitat dels cristians i serà un símbol del “caminar junts” que ha marcat el procés sinodal en les seves successives etapes des que va arrencar l’octubre de 2021. A Roma, serà presidida pel papa Francesc, que hi reunirà patriarques orientals i bisbes protestants, representants ecumènics i delegats fraterns, cardenals, els membres de l’Assemblea sinodal, a més de joves de diferents països i diferents confessions.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia