Càritas Girona engega una recollida de donatius per ajudar els damnificats al Marroc

cropped-fav.png
El terratrèmol va tenir una magnitud de 6,8 a l'escala de Richter. | Wikimedia Commons

Càritas Diocesana de Girona ha engegat una campanya de recollida de finançament per enviar al Marroc arran del terratrèmol que es va produir la passada setmana a Marràqueix, i que ha ocasionat fins aquest dimecres més de 2.900 víctimes mortals i uns 5.530 ferits, segons revelen les últimes xifres conegudes.

Les conseqüències del terratrèmol han deixat morts en una desena de províncies, però les més afectades són Al-Haouz, amb 1.604 morts, i Taroudant (976 víctimes mortals). Amb la intenció de fer arribar al lloc dels fets la seva ajuda, la delegació diocesana ha establert una línia de suport a través de l’equip de Cooperació Internacional de la confederació de Càritas Espanyola, que està en contacte permanent amb els equips de Càritas del Marroc, per oferir acompanyament i suport en la gestió d’aquesta emergència.

Gràcies a aquest vincle col·laboratiu, Càritas Marroc està actuant a les zones afectades tot distribuint paquets de roba, aigua potable, aliments, medicaments i primers auxilis, així com permetent accedir a refugis segurs i a l’ús de generadors elèctrics a les persones afectades pel terratrèmol.

Les fórmules per fer donatius econòmics són dues: d’una banda, mitjançant un número de compte (ES29 2100 0002 5702 0144 5404) i, de l’altra, a través d’un Bizum amb el codi 01580.

Llegir més sobre:

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia