Ràdio Estel reforça l’oferta de continguts de servei pastoral i social amb un nou canal en línia religiós 100% en català

cropped-fav.png

‘Ànima Estel’. Aquest és el nom del nou canal en línia amb què Ràdio Estel, coincidint amb l’inici de la temporada 2023-2024, ha reforçat la seva oferta de continguts de servei pastoral i social. Es tracta d’un canal 24 hores religiós 100% en català que oferirà la litúrgia diària, programes històrics i música clàssica, continguts que complementarà amb la programació religiosa ja existent dins l’emissora convencional.

El principal programa de la graella d”Ànima Estel’ serà el Sense distància, que dirigeix i presenta el periodista i diaca Ignasi Miranda. L’espai, de 45 minuts de durada, s’emetrà de dilluns a divendres dos cops al dia: el primer a les 19:30 h, una hora i mitja després de l’emissió en directe a l’FM, i el segon a mitjanit, després del comentari de l’Evangeli.

‘Ànima Estel’, que ja es troba disponible al web i a l’app oficial de Ràdio Estel, oferirà el Rosari cada dia a les 18:00 h i les Laudes i les Vespres des de Montserrat. També hi haurà lloc per a tots els espais sobre religió i sobre vida de l’Església i emissions històriques, entre elles el programa d’entrevistes personals conduït per Joan Armengol, Amb llum pròpia, i el magazín sobre catequesi i evangelització presentat per la difunta Rosa Deulofeu, Mar de claror. La música d’inspiració cristiana serà present a la graella a través dels programes Missatge en una ampolla i La cantata del Diumenge.

En paral·lel a aquest nou canal en línia, l’emissora de l’Arquebisbat de Barcelona, que des del maig de 2021 dirigeix Toni Hervàs, continuarà oferint per FM la litúrgia del dia, informació específica i les misses de dilluns a diumenge.

Més continguts socials

Pel que fa a la graella d’emissions convencional d’aquesta nova temporada que va arrencar el 4 de setembre, Ràdio Estel donarà més protagonisme als continguts socials i d’entreteniment, mantenint també la informació. Així, La Caravana, de Joan Trias, passarà a ocupar la franja matinal entre setmana, mentre que a les tardes s’emetrà Fabricació’ pròpia, un nou magazín conduït per Mercè Raga. La informació d’àmbit general es podrà seguir a través d’Estel Migdia, amb Xavi Toscano, de dilluns a divendres de 14 h a 14.30 h. Durant tot la resta del dia, la informació serà present, com és habitual, amb butlletins cada hora.

Joan Trias, Xavi Toscano, Ignasi Miranda i Mercè Raga. | Ràdio Estel

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia