S’ultimen els preparatius per la presa de possessió del bisbe Sergi Gordo a Tortosa

cropped-fav.png
Sergi Gordo, bisbe electe de Tortosa. | José L. Gómez Galarzo

Després que el passat cap de setmana la basílica de la Sagrada Família acollís l’Eucaristia en ocasió del comiat del bisbe Sergi Gordo Rodríguez com a bisbe auxiliar de Barcelona, el Bisbat de Tortosa continua treballant en els preparatoris de l’acte de presa de possessió de Monsenyor Sergi Gordo Rodríguez, que se celebrarà dissabte 9 de setembre a les 11:00 hores a la Catedral de Tortosa.

En aquest sentit, s’han tingut en compte un seguit de detalls organitzatius que permetran un accés adequat al temple per part dels fidels que no s’ho vulguin perdre. A més, es posarà en funcionament un aparcament de vehicles i d’autocars a l’esplanda del Pavelló Firal de Remolins, així com als voltants de la mateixa catedral.

L’organització ha assenyalat també que hi haurà servei de bus llançadora durant la cerimònia, que anirà des del Palau Firal fins als voltants de la Catedral, i a la inversa. A més, es disposarà de dues ambulàncies per poder cobrir una intervenció ràpida en cas de necessitat. També s’ha previst per als assistents dos sanitaris químics, que estaran situats als accessos del temple catedralici.

D’altra banda, durant la cerimònia es repartiran llibrets, estampes commemoratives i ventalls, tot en referència a la presa de possessió del nou bisbe Sergi Gordo. Així, doncs, per poder ampliar l’aforament dins de la Catedral es reforçarà la xifra de places amb 500 cadires més, que han estat cedides per l’Ajuntament de Tortosa.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

Flama al teu email

L’actualitat social i religiosa al teu correu

Lectures del dia